Piece obrotowe
PROSTE W OBSŁUDZE MASZYNY O OGROMNEJ WYDAJNOŚCI
Kombajn do pizzy czyli piec rotacyjny – z obrotową płytą
Nie ma lepszego, bardziej wydajnego i ekonomicznego pieca. Opalany gazem z sieci lub z butli. Najłatwiejszy w obsłudze, nie potrzebny wykwalifikowany pizzaiolo. Intuicyjne programowanie typu „ustawiamy raz na zawsze”. Obsługa krótkimi łopatami. Nie potrzebuje dużego pola pracy do obsługi przed piecem. Ultranowoczesny bezawaryjny napęd i przyjazny sterownik. Silna kumulacja temperatury. Wydajność nawet 200 sztuk powtarzalnej pizzy na godzinę! Ten piec to król pieców!
Piec rotacyjny to najsilniejszy ceglany piec naszej produkcji czyli Ferro z obrotową płytą wykonaną z gliny Biscotto di Sorrento. Ten prawdziwy potwór posiada niską kopułę wypieku która idealnie równoważy temperaturę góra – dół nie wymagając kosztownego systemu podnoszenia mechanicznego pizzy do góry w celu jej dopieczenia. Produkujemy je w dwóch wielkościach: FR100 na 6 pizzy i mniejszy FR80 na 4 pizze. Potrafisz przygotowywać co 90 sekund tyle pizzy aby wyprzedzić piec? Nie raz próbowali tego najlepsi – piec wygrał zawsze.
Jeśli chcesz wypróbować ten piec to przyjedź do nas. Będziesz pod wrażeniem.
Najlepsze piece są zbudowane z cegły.
Nasze obrotowe piece są zbudowane z cegieł a nie sklejane z cementowych elementów. Nasi murarze- zdunowie posiedli ogromną wiedzę i sprawność w tej profesji. Naszym zdaniem trudno o lepszych nie tylko w Polsce.
Sterowniki elektroniczne pieców rotacyjnych i napędy obrotowych płyt są najlepsze na rynku , zaprojektowane przez specjalistów tak aby wytrzymały wiele lat nienagannej pracy.
Nasze piece nie odbiegają jakością od pieców najlepszych marek z Italii, ale są dużo tańsze, mają szybki serwis i nasze stałe profesjonalne wsparcie.
Pracujemy w Polsce i mamy ceny Polskie, w cenie nie ma marży dla pośredników która często sięga połowy wartości pieca.
Kupując od nas kupujesz bezpośrednio od producenta i gwaranta jakości.
O pizzy wiemy bardzo dużo.
GWARANTUJEMY SUKCES MUROWANY CEGŁĄ!