Mieszalniki Spiralmac Sangrigoli

WŁOSKIE MIESZALNIKI DO CIASTA NA PIZZĘ OD FIRMY Z SYCYLII Z 40 LETNIM DOŚWIADCZENIEM

Ciasto na pizzę wymaga dużo wiedzy, pracy, serca i dobrego mieszalnika.

Mieszalniki Spiralmac włoskiej firmy Sangrigoli to proste, ponadczasowe konstrukcje, niezniszczalne oparte na mechanicznym napędzie łańcuchowym i motoreduktorze. Zaletą ich jest idealna geometria mieszadła i dobór proporcji obrotów dla I i II biegu. To mieszalniki zaprojektowane specjalnie do wyrabiania ciast o wysokiej hydratacji, nawet 95 %. Mieszalniki te nie grzeją ciasta podczas wyrabiania co jest domeną maszyn z napędem pasowym. Proste sterowanie gwarantuje długą bezawaryjność. Posiadają tylko włącznik główny, załącznik I-go i II-go biegu oraz timer. Bardziej rozbudowane wersje posiadają bieg wsteczny czy bezstopniową regulację obrotów. Oferujemy maszyny o różnej wielkości dzieży lecz najlepszym wyborem dla pizzerii jest mieszalnik SV 44 2 speed 400V lub z najwyższej półki, dla specjalistów SV44 2 speed HH czyli high hydration. Mieszalniki są w 100%produkowane w Giare na Sycylii a rodzina Sangrigoli nazwiskiem gwarantuje jakość.

Warto do nas przyjechać. Zapraszamy!

Chlebek na Święta musi być🥖🍞W każdym naszym piecu da się upiec wspaniały chleb. Nie tylko pizza🍕Tu upiekliśmy kilka w obrotowym FTR80B, szkoda że czujecie jak pachnie🍞🥖🥐
EUROGASTRO dzień drugi🍕
Lepiej już nie można🍕
Loading the next set of instagram posts...

Jesteśmy jedynym w Polsce reprezentantem firmy Sangrigoli. Oferujemy serwis door-to-door. Mamy zawsze mieszalniki różnych wielkości w magazynie.

Mamy stały kontakt z producentem.

Najlepsze mieszalniki mają napęd łańcuchowy, silny, niezawodny i nie nagrzewający ciasta.