Piece Ferro – najsilniejsze do pizzerii

TE PIECE BIJĄ REKORDY WYPIEKU, NIGDY NIE STYGNĄ.

PIEC DO PIZZERII? TO TYLKO FERRO! TO SIŁA, MOC, POTĘGA!

Piece statyczne typu Ferro to ciężkie, wysokowydajne piece polecane do lokali w których pizza jest głównym produktem. Główną ich zaletą jest to ,że nie tracą temperatury nawet przy ciągłym, pełnym obciążeniu. Są bardzo ekonomiczne i elastyczne w wypieku. To piece o największej bezwładności termicznej. Pracują doskonale opalane drewnem a jeszcze lepiej gazem. Produkujemy je w trzech wielkościach i w różnych konfiguracjach, Dla Ciebie zbudujemy taki jaki sobie wymarzysz.

Jeśli chcesz wypróbować ten piec to przyjedź do nas. Będziesz pod wrażeniem.

Chlebek na Święta musi być🥖🍞W każdym naszym piecu da się upiec wspaniały chleb. Nie tylko pizza🍕Tu upiekliśmy kilka w obrotowym FTR80B, szkoda że czujecie jak pachnie🍞🥖🥐
EUROGASTRO dzień drugi🍕
Loading the next set of instagram posts...

PIEC FERRO BĘDZIE SERCEM TWOJEJ PIZZERII A PIZZA W NIM PIECZONA STANIE SIĘ SŁAWNA