Nie trać czasu, zacznij robić to co kochasz.
We własnej restauracji lub w domu oczaruj Gości doskonałą pizzą!

Przy pomocy pieca AMICO zwiększysz ofertę menu i obroty w restauracji a jeśli kupisz go domu to będziesz podziwiany przez rodzinę i przyjaciół a to dlatego, że będziesz piekł wspaniałą pizzę, jak w Neapolu! W tym piecu upieczesz także mięso, ryby , warzywa, ciasta i co tylko wpadnie Ci do głowy…To jest niesamowite!

Seria pieców AMICO została zaprojektowana specjalnie dla amatorów i pasjonatów włoskiej kuchni. To też świetny wybór dla restauracji które chcą poszerzyć menu o najlepszą neapolitańską pizzę, panuozzo, grissini, focacchię albo wypiekać doskonałe bułki do hamburgerów czy pyszne ciabaty. Piec Amico to idealne narzędzie do otrzymania takich produktów o najwyższej jakości i nie zapomnianym smaku. Doskonałe parametry techniczne i kompromis ceny do jakości. Produkowane w dwóch wielkościach do wyboru w zależności od potrzeb Klienta. Możliwości pieca AMICO poszerza tani lecz niezawodny, ekonomiczny palnik gazowy. Może być zasilany z sieci lub zwykłej butli gazowej. Piece te doskonale przyjęli użytkownicy czego dowodem jest ich ciągła produkcja i sprzedaż.

Chlebek na Święta musi być🥖🍞W każdym naszym piecu da się upiec wspaniały chleb. Nie tylko pizza🍕Tu upiekliśmy kilka w obrotowym FTR80B, szkoda że czujecie jak pachnie🍞🥖🥐
EUROGASTRO dzień drugi🍕
Loading the next set of instagram posts...

Od naszych pieców wymagamy doskonałości.

Każdy piec jest okazem jakości i staranności wykonania.

Przekonaj się!

Piece Amico to również doskonałe narzędzia dla stojących przyczep gastro, kontenerów lub lokali sezonowych. Ich wyważona cena i skuteczność działania szybko znalazły uznanie wśród użytkowników.

Nie produkujemy pieców z betonu, używamy tylko najlepszych certyfikowanych surowców. Cegły i elementy ceramiczne produkowane są specjalnie dla nas według zastrzeżonych technologii. Materiały, które geologicznie nie występują w Polsce sprowadzamy z Italii. Kontynuujemy tradycje budowy ceglanych pieców kumulacyjnych z pompejańskim rodowodem. Stara technologia budowy przekłada się na jakość wypieku. Nie poprawia się mistrzów.

Najlepiej grają stare skrzypce.